RUILEN EN RETOUREN


Je hebt het recht om je binnen 14 dagen na ontvangst van het product te bedenken en de koopovereenkomst terug te draaien.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht ben je verplicht je retourverzoek door middel van een ondubbelzinnige verklaring aan te melden via mail@whatsinabag.nl of door het modelformulier te gebruiken. Je krijgt dan van ons een bevestiging. 

 

Betreft de retourzending een brievenbuspakket of gewoon pakket dan ontvang je via de mail een retourlabel. Vraag deze wel dan aan via het retouraanvraag. De kosten voor brievenbuszending in NL is € 3,-  voor pakket € 5,50. Voor België  € 8,- . Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.
Het retourlabel print je zelf uit en plak deze op het pakket. Biedt vervolgens het pakket aan bij een PostNL afgiftepunt en bewaar het verzendbewijs. 

What's in a Bag is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren en het retourlabel te gebruiken welke je via de mail hebt ontvangen. 

Retouradres:

What's in a Bag
Generaal Cronjéstraat 96
2021 JL HAARLEM
o.v.v. het ordernummer

 

Nadat je gebruik hebt gemaakt van je ontbindingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending en exclusief de retourzending binnen veertien dagen terug, mits ik  het/de product(en) retour heb ontvangen. Ik betaal  je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, indien mogelijk, tenzij je een andere methode met mij afspreekt. De kosten voor retourzending wordt hierbij ook verrekend. 

Uitsluiting ontbindingsrecht:

Het ontbindingsrecht oftewel retourrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals artikelen speciaal voor jou besteld, etenswaren en producten in de SALE.

Ruilen

Indien je wilt ruilen geldt het bovenstaande eveneens, maar nemen wij eenmalig de verzendkosten van de nieuwe levering voor onze eigen rekening. Neem hiervoor even contact met ons op via mail@whatsinabag.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Garantie

Van alle producten van What's in a Bag mag je verwachten dat ze van goede kwaliteit zijn, maar producten slijten uiteraard ook na verloop van tijd. Mocht er onverhoopt iets aan het product mankeren, in geval van normaal gebruik, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via mail@whatsinabag.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Het modelformulier voor herroepingen vind je hier.

© 2011 - 2020 What`s in a Bag | De inhoud, de dubbele bodem en veel emotionele bagage. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel