PRIVACY VERKLARING


What`s in a Bag verwerkt en beveiligt de gegevens van gebruikers op zorgvuldige wijze. Wij houden ons hierin aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (ook wel GDPR) persoonsgegevens ons oplegt.

Deze privacyverklaring beschrijft welke gegevens worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden worden gedeeld.

Als bezoeker/klant kun je te allen tijde inzage vragen in de gegevens die wij over je hebben verzameld. Deze kun je laten corrigeren of laten verwijderen. Stuur in dit geval een bericht naar mail@whatsinabag.nl en vermeld hierin je verzoek. Bij inzage of verwijdering van je gegevens zal altijd naar identificatie worden gevraagd.

 


CONTACTGEGEVENS
What's in a Bag - N. Modderman
Generaal Cronjéstraat 96, 2021 JL Haarlem
023-7370698
mail@whatsinabag.nl
KVK: 52874281


ALGEMEEN DOEL VAN DE VERWERKING:
Het doel van de verwerking heeft direct verband met de opdracht die jij verstrekt. Je gegevens worden niet met derden gedeeld anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.


VASTLEGGING EN VERWERKEN VAN GEGEVENS

WEBWINKELSOFTWARE:
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht, worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.


E-MAIL EN NIEUWSBRIEF:


Bij het verwerken van een bestelling wordt het door jou opgegeven e-mailadres gebruikt om je op de hoogte te houden van de verzendstatus van je pakket, voor het toezenden van een factuur en voor eventuele verdere communicatie omtrent de bestelling of verzoeken. 

Plaatst je een bericht in de webwinkel dan wordt dit verwijderd, nadat je bericht is gelezen en beantwoord. Deze gegevens worden niet bewaard. 

Tijdens het bestelproces kun je ook gebruik maken van een inlogaccount. Dit is niet verplicht. Het voordeel is dat als je vaker bestelt, je gegevens bewaard blijven. Het gaat hier om adregegevens en eventueel een bestelgeschiedenis. Voor een persoonlijk account creëer je zelf een wachtwoord. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

What`s in a Bag kan gegevens vastleggen in een bestand ter bevordering van het gebruik van de website. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe producten en aanbiedingen, mits je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief. Als je je ingeschreven hebt voor de nieuwsbrief, wordt je e-mailadres gebruikt om de nieuwbrief naar je toe te zenden.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven bij de nieuwsbrief. Je gegevens worden daardoor automatisch verwijderd. 


VERZENDEN EN LOGISTIEK:

Bij het verwerken van een bestelling worden je door jou opgegeven adresgegevens gebruikt om te verzenden. Deze gegevens worden gedeeld met MyParcel/PostNL. Deze gegevens worden gebruikt om een verzendlabel aan te maken, een levering van een pakket uit te voeren en het maakt het mogelijk je pakket te volgen via Track&Trace. MyParcel/PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. 


BETAALMETHODES:

Bij een internetbetaling komt veel kijken en er zijn meerdere partijen bij betrokken. Voor het afhandelen van de betalingen wordt er gebruik gemaakt van het platform SISOW, PayPal en Tikkie. SISOW en PayPal verwerken je naam, adres en betaalgegevens. SISOW en PayPal hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Betalingen geschieden altijd in een beschermde omgeving. Om een betaling van Tikkie te verwerken worden de door jou opgegeven gegevens gebruikt welke je hebt opgegeven tijden het betstelproces. Bij de betaling met Tikkie ontvang je een betaalverzoek via je mail of mobiel. Betaling is snel en veilig. Deze manier van betaling wordt alleen op verzoek uitgevoerd en bij betalingen achteraf. 


BEOORDELINGEN:
Na het plaatsen en ontvangen van je bestelling nodig ik je via het platform KIYOH uit om een review te plaatsen. Hiertoe ben je niet verplicht, maar het helpt mij enorm. Als je een bericht achterlaat bij Kiyoh dan ben je verplicht je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Bij beoordelingen ouder dan 1 maand zal het e-mailadres worden verwijderd. 

Reviewgegevens bij Kiyoh worden bewaard zolang er een contract is tussen What's in a Bag en Kiyoh, maar kunnen door jezelf op elk moment worden verwijderd.


GOOGLE ANALYTICS:

What's in a Bag plaatst cookies, om gegevens te verzamelen en deze te analyseren. De volgende gegevens worden daarvoor gebruikt: wie de website bezoekt (IP-adres), plaats, browser, hoeveel pagina's er bekeken worden, of het bezoek via laptop of mobiel verloopt. Deze gegevens worden gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren en worden verder niet gedeeld. Deze gegevens zijn ook niet gekoppeld aan persoonlijke informatie. 
De site maakt gebruik van cookies (een klein bestand dat wordt verstuurd door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van je computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsites en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).


ADDTHIS:

Via de de ADDTHIS ben je in staat om direct informatie vanaf deze site te delen met verschillende social media kanalen zoals Facebook, Google, Twitter, Pinterest. Zodra je hiervan gebruikmaakt, val je onder de verplichtingen van desbetreffende aanbieders van social media. What's in a Bag slaat verder geen gegevens op van deze dienst.


BEWAARTERMIJN GEGEVENS:

De orders die geplaatst worden worden max. 7 jaar bewaard. Dit heeft te maken met de bewaartermijn die de belastingdienst oplegt.
 


BEVEILIGING:
What`s in a Bag doet al het mogelijke om je gegevens te beveiligen, en zo te voorkomen dat deze in onbevoegde handen vallen.

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan wordt deze privacyverklaring, ter informatie, als link meegezonden. 


COOKIES BEHEREN OF VERWIJDEREN:

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. 


AUTORITEIT  PERSOONSGEGEVENS:

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door What's in a Bag en komen wij er niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


DATALEK MELDING:

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.


Wijzigingen:
What`s in a Bag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Controleer dit regelmatig.

Download hier de privacyverklaring van What's in a Bag als PDF.

 

© 2011 - 2020 What`s in a Bag | De inhoud, de dubbele bodem en veel emotionele bagage. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel