Susan Bijl Recollection: De beste kleurcombinaties en duurzame producten van de afgelopen 20 jaar. Niet zomaar een collectie maar één waar zeer goed overnagedacht is. Materiaal, duurzaamheid, productieproces, toegevoegde waarde en meer. Producten die lang meegaan, welke waterafstotend of waterdicht zijn. Een stukje Nederlands Design waar je trots op mag zijn. 

Susan Bijl studeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Zij wilde graag een tas ontwerpen die alle andere tassen overbodig zou maken. De nieuwe shopping bag die je overal mee naartoe kon nemen, dat was het idee. De Susan Bijl tassen moeten de plastic tasjes gaan vervangen om zo bij te dragen aan een beter milieu. 

Alle tassen, pouches en rugzakken zijn voorzien van mooie kleuren en zijn ontworpen op basis van het ‘less is more’ principe. De producten zijn gemaakt van Ripstop Nylon, daar worden vliegers ook van gemaakt. Ripstop Nylon is een dunne, lichte stof die vrijwel onverwoestbaar is, waardoor dit het perfecte materiaal is voor een duurzame tas. Producten van Susan Bijl herken je aan de brede diagonale streep die over de tas heen loopt. Deze zogenaamde Flash zie je terug op alle ontwerpen van Susan Bijl.

© 2011 - 2021 What`s in a Bag | De inhoud, de dubbele bodem en veel emotionele bagage. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel